73. Liftar

Liftar finns i flera olika utföranden som kan delas upp i följande grupper:

Pelarlift: En liten självgående lift som passar perfekt för trånga utrymmen där underhållsarbeten ska utföras. Genom små mått och låg vikt kan de transporteras på vanligt släp efter personbil. Passar bäst inomhus men på bra underlag som betong eller asfalt även utomhus. Denna modell har även vita däck som ej färgar av sig på känsliga golv.

Saxlift, inomhus: Samtliga är självgående och passar för alla yrkesgrupper inom bygg och industri. Alla har vita däck för skydd av känsliga golv. Dessa modeller kan även användas utomhus med bra underlag som betong eller asfalt.

Saxliftar, utomhus: Denna typ finns i tre utföranden: självgående 4-hjulsdriven med dieselmotor och självgående 4-hjulsdriven kombinerad med batteri och dieselmotor som möjliggör användande även inomhus. Dessutom en icke självgående monterad på släp för flytt med personbil.

Släpvagnsliftar: Denna modell kallas ofta för skylift och bogseras efter personbil. Alla släpvagnsliftar har hjuldrift för förflyttning inom arbetsplatsen och drivs med 220 V. Saknas ström finns bensindrivet hydraulaggregat till en del modeller.

Bomliftar: Finns i två typer. Vikbomslift passande vid trånga utrymmen eller rak bomlift för de höga höjderna. Alla våra bomliftar är kombinerade med batteri och dieselgenerator som medger arbete både inom- och utomhus.

Beskrivning
Självg.bomlift Jlg 1850 sjp Självg.bomlift Jlg 1850 sjp Läs mer

Självg.bomlift Jlg 1850 sjp

När du skall upp och arbeta på höga höjder, vill du ha en maskin som ger dig både förtroende och tillförlitlighet för att göra ditt arbete. Då är det en Ultra bom från JLG som gäller.

Arbetshöjd:58 m
Drift:Diesel
Hjuldrift:4 hjuls
HjultypTerrängdäck (skummfyllda)
Backtagningsförmåga:40 %
Vikt:27351 kg (7,5 kg/cm2)
Maxlast korg:230 kg obegränsad (450 kg begränsat)
Transporthöjd:3,05 m
Transportbredd:2,49 m (totalbredd 3,81 m)
Transportlängd:19,44m
Plattform:0,91 x 2,44m

Skriv ut produktsida »

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en webbutvecklare i Gävle.