94.Bodar moduler

Vi har ett brett sortiment av personal / kontors moduler till uthyrning, det finns miljöbodar och vanliga standard bodar. Miljöbodarna har som exempelvis närvarostyrd LED-belysning, FTX-aggregat, välisolerade dörrar och treglasfönster från Polarfönster med Sveriges lägsta UV värde 0,78. Bodarna tillverkas i Sverige av Remodul AB. "En modul från Remodul är byggd i högsta kvalitet. Vi använder material som håller, exempelvis trä från de norrländska skogarna och stål av högsta klass. Vi använder inga miljöfarliga material eller ämnen i tillverkningen. Varje modul tillverkas i en fl exibel och rationell produktionsmiljö."

Beskrivning
Bodtrappa trappa 18 steg Bodtrappa trappa 18 steg Läs mer

Bodtrappa trappa 18 steg

Vårt kompletta trappsystem för bodetablering innehåller allt du behöver. Med Pa-So trappsystem halveras dessutom tiden för bodetablering jämfört med liknande trappa i trä.

Skriv ut produktsida »

Bodtrappa entre`plan Bodtrappa entre`plan Läs mer

Bodtrappa entre`plan

Komplett trappa för bodar i marknivå. Trappsystemet är dessutom hopvikbart för att ta lite plats vid transport och förvaring.Plattformen kan enkelt byggas om till en 1, 2 eller 3-stegstrappa genom att skruva fast den trapp som behövs för tillfället.

Plattform. Bredd 100cm/ Djup 80cm
1-stegs trapp 40cm Höjd
2-stegs trapp 60cm Höjd
3-stegs trapp 80cm Höjd
Räcke (för trappor med 2-3 steg)

Skriv ut produktsida »

Slamtank med nivåvakt 3000liter Slamtank med nivåvakt 3000liter Läs mer

Slamtank med nivåvakt 3000liter

Ovan mark tank för etableringar där det ej finns tillgång till att ansluta till Va nätet.

Skriv ut produktsida »

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en webbutvecklare i Gävle.